top of page
aluminium schuiframen Gent

Schuiframen in aluminium of pvc, het toppunt van comfort en gebruiksgemak

pvc schuiframen Gent

Pvc-schuiframen

Schuiframen tillen elk gebouw naar een hoger niveau. Aan de buitenkant lijken zij het pand te verbreden door het ontbreken van muren en raamstijlen tussen aparte, naast elkaar liggende ramen. Van binnenuit krijgt u een ruimer zicht op de buitenwereld. En dat is wel aangenaam. Eén ding is zeker: schuiframen zijn een technisch hoogstandje.

 

Als u voor pvc-schuiframen opteert, dan heeft u bij Mera de keuze uit een brede waaier van schuifsystemen: van lichtgewichtstructuren tot grote hefschuifstructuren van het HST-type. De schuifvenstersystemen of patio-type systemen zijn een mooi alternatief voor balkonvensters. De HST-hefschuifsystemen zijn ideaal voor grote glaspartijen (tot 6 à 7 meter) met meervoudige beglazing.

Aluminium schuiframen

Ook schuiframen in aluminium behoren bij Mera tot de mogelijkheden. Het ruimtelijk aspect wordt met aluminium schuiframen nog versterkt omdat de aluminium kozijnen fijner zijn dan die van pvc-ramen. Dat geeft een nog groter glasoppervlak.

 

Naast de alu schuiframen en alu hefschuiframen bestaan er in beide opties ook geavanceerde vouwsystemen. Daarbij kunnen drie tot zeven vleugels opengevouwen worden. Ook hier geldt dat enkel het HST-hefschuifsystemen geschikt is voor de grootste glasvleugels. Kiest u daarenboven voor fijne bijna onzichtbare middenstijlen, dan krijgt u een quasi volledig beglaasde structuur waarbij het verschil tussen binnen en buiten als het ware opgeheven wordt.

aluminium schuiframen Gent
pvc schuiframen Gent

Bent u geïnteresseerd in aluminium of pvc-schuiframen
die garant staan voor esthetiek én hoog thermisch comfort?

Neem contact op met Mera in Gent. We bespreken met plezier alle mogelijkheden met u en maken een gratis offerte op maat.

bottom of page