top of page
Merabouw Ramen en deuren

Mera, de referentie voor aluminium en pvc deuren in Oost-Vlaanderen

aluminium deuren Gent

Aluminiumdeuren

Wilt u van uw houten deuren af omdat ze zoveel onderhoud vragen? Dan stelt Mera in Gent u twee zeer goede alternatieven voor. De eerste optie die wij u aanbieden, zijn aluminiumdeuren.

 

Alu deuren staan voor modern design in combinatie met robuuste prestaties. Ze ogen modern door het fijne deurframe. Ook de veelheid aan beschikbare kleuren draagt bij tot een eigentijdse look. Woont u in een eerder klassieke woning of wordt uw huis gekenmerkt door een strakke stijl? Gaat het over een bedrijfs- of winkelpand? Aluminium biedt voor elk type van gebouw een passende oplossing.

 

Daarbij komen nog het deurbeslag en de deurprofielen, beide van de beste kwaliteit om veelvuldig gebruik en een lange levensduur van uw aluminiumdeuren te verzekeren.

Pvc-deuren

Mera laat zich evenmin onbetuigd als u de voorkeur geeft aan pvc-deuren. Wij bieden een aantrekkelijk assortiment van duurzame pvc-deuren.

 

Het grote voordeel van pvc-deuren is hun energie-efficiëntie. Zij zijn heel populair omwille van hun uitstekende isolerende eigenschappen. Pvc-deuren zijn namelijk zowel thermisch als geluidsisolerend. De deurstijlen mogen dan al iets breder zijn, toch zorgen ook pvc-deuren voor een verzorgde afwerking en uitstraling van uw eigendom of pand. Zij passen bovendien bij elke bouwstijl. Ook bij pvc-deuren besteden wij veel aandacht aan het functionele aspect. Met de juiste deurprofielen en mooi deurbeslag geniet u van een deur die jarenlang vlot open- en dichtdraait.

 

Overweegt u dus om pvc-deuren te laten plaatsen in uw woning, kantoor of op een andere locatie, dan is dat zeker een goede keuze.

pvc deuren Gent

Ontdek hier alle troeven van aluminium- en pvc-deuren.

aluminium deuren Gent
Wenst u meer informatie over aluminiumdeuren en pvc-deuren?

Reken op Mera uit Gent. We beantwoorden al uw vragen en bezorgen u een vrijblijvende prijsopgave op maat.

bottom of page