top of page
Alu en pvc ramen

Aluminium- en pvc-ramen met zorg geplaatst door Mera

aluminium ramen Gent

Aluminiumramen

U vindt bij Mera een uitgebreid aanbod van aluminiumramen die uw woning of kantoor een uitstraling naar wens geven. Beschikbaar in tal van kleuren - en zelfs in een tweekleurige uitvoering binnen/buiten – gaat u voor sober met courante en rustige tinten. Met felle, diepe kleuren valt uw pand dan weer meer op in het straatbeeld. Dit wat de esthetiek betreft.

 

Ook qua functionaliteit doen aluminiumramen het heel goed. Ondanks de fijne raamstijlen zijn alu ramen duurzaam en erg sterk. Hetzelfde geldt voor het sluitwerk en de profielen. Daarbij komt dat zij kleurvast en onderhoudsarm zijn. Aluminiumramen zijn beslist een goede keuze als u voor een eigentijdse look van uw gebouw opteert.

Wenst u informatie over de voordelen van aluminiumramen, lees dan dit artikel.

Pvc-ramen

Wij installeren eveneens pvc-ramen, tot grote tevredenheid van onze klanten. Pvc-ramen hebben niets meer vandoen met de ramen van weleer die mettertijd vaal van kleur worden. Pvc blijft weliswaar een kunststof maar is op technisch gebied spectaculair verbeterd. Pvc-ramen isoleren uitstekend en zijn veel mooier dan vroeger. Zij bieden daarenboven verschillende decoratieve mogelijkheden qua kleur en afwerking.

 

Naast een breed kleurenpalet zijn pvc-ramen beschikbaar met een houtlook. Die wordt verkregen door een houtfolie of het persen van houtnerven in het materiaal. Ook een korrelige structuur is mogelijk. Die is het resultaat van het aanbrengen van een speciale coating met korrels op de raamkozijnen. Wat u ook verkiest, pvc-ramen zijn uv-bestendig en krasvast.

pvc ramen Gent

Wenst u informatie over de voordelen van PVC-ramen, lees dan dit artikel.

aluminium ramen Gent

Aluminium of pvc voor uw nieuwe ramen?

Mera uit Gent is uw expert voor deskundig advies en een feilloze plaatsing. Contacteer ons voor de bespreking en een gratis offerte voor uw project.

bottom of page