top of page

Algemene voorwaarden

Aansprakelijkheid

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie en technische gegevens op deze website. ​www.merabouw.be aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze site en/of de verstrekte informatie en technische gegevens.

Auteursrecht

Geen enkel deel van deze website mag worden gereproduceerd of gebruikt zonder voorafgaande toestemming van ​www.merabouw.be, behalve door het downloaden van materiaal, het bekijken ervan op een enkele computer en/of het afdrukken van een hardcopy voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik.

Privacyverklaring

www.merabouw.be respecteert de privacy van alle bezoekers van haar website. U kunt deze website anoniem bezoeken. Overeenkomstig het hieronder vermelde zal ​www.merabouw.be uw gegevens op geen enkele manier opslaan en/of verwerken.

Bij uw bezoek aan deze website wordt uw IP-adres geregistreerd met behulp van een zogenaamde statistiekserver. Deze server genereert gegevens die anoniem worden verwerkt en alleen worden gebruikt voor statistische doeleinden. ​www.merabouw.be zal alle persoonlijke informatie die u invult op deze website vertrouwelijk behandelen.

We gebruiken uw gegevens om u de gevraagde en/of relevante informatie te verstrekken en/of gerichte aanbiedingen met betrekking tot onze producten en diensten te doen. We delen deze informatie alleen met derden die we hebben ingeschakeld om u de gevraagde informatie te verstrekken.

U stemt in met deze voorwaarden door uw gegevens in te voeren. Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die via links op deze website kunnen worden bezocht. www.merabouw.be behoudt zich het recht voor om deze privacyverklaring te wijzigen. U wordt daarom geadviseerd om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen.

Laatst bijgewerkt: October 2023

bottom of page